Roland Pehrson Säljuppdrag

Skåne län

Information

Roland Pehrson Säljuppdrag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Roland Pehrson Säljuppdrag finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Roland Pehrson Säljuppdrag tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Roland Pehrson Säljuppdrag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Roland Pehrson Säljuppdrag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Roland Pehrson Säljuppdrag har idag 520914-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Roland Pehrson Säljuppdrag

Uppdragsförsäljning inom områdena data, kontor, bok- & pappershandel, fotohandel, lek- & hobbyhandel, presentbutiker, spelbutiker, videobutiker, motororganisationer, musikevenemang samt därmed förenlig verksamhet. Produkterna är bl.a. digitala media inom musik, foto och tryck samt lek, hobby och presentartiklar.

I Roland Pehrson Säljuppdrag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pehrson, Roland Carl-Axel som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .