TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON. Det finns flera verksamheter som liknar TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1989-07-12 så har TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON så kan ni göra det på -.

Truck- och transporttjänstuthyrning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag HÅKANSSON, ROLF GÖRAN MAGNI som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TRUCK OCH TRANSPORTTJÄNST ROLF HÅKANSSON har 520827-XXXX som sitt organisationsnummer.