Art Alliance Cantoreggi

Skåne län

Information

Art Alliance Cantoreggi är en verksamhet som finns i Malmö. I Art Alliance Cantoreggi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cantoreggi Pedersen, Maud Kristina som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Art Alliance Cantoreggi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Art Alliance Cantoreggi på telefon 070-5106474.

Estetisk verksamhet och hästhållning. Handel med varor och tjänster inom det estetiska och inom ridning. Handel rörande produkter inom film, teater, drama, konst, musik, litteratur, rörelse, övrig estetisk verksamhet. Här ingår även hästterapi, ungdomsledarkurser, frihetsdressyr, kurser i natural horsemanship, försäljning av videoupptagningar.

Idag är Art Alliance Cantoreggi av bolagstypen Enskild firma.

Art Alliance Cantoreggi är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Art Alliance Cantoreggi innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-17 och Art Alliance Cantoreggi är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Art Alliance Cantoreggi så är det följande:

Art Alliance Cantoreggi har 520805-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.