I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte

Skåne län

Information

520624-XXXX är organisationsnummer för verksamheten I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte finns i.

I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte har varit registrerat sedan 1985-12-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte är följande:

Vill ni komma i kontakt med I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte så kan ni göra det på telefon genom 040-260036 eller genom brev på följande adress:

Reklamrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med I.D & O. Idé, Design och Original Ingrid Nilsson-Schütte och det är Nilsson Schütte, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,