Javelin Street

Skåne län

Information

520216-XXXX är organisationsnummer för företaget Javelin Street. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Javelin Street är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Javelin Street finns i.

Javelin Street har varit registrerat sedan 2006-08-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Javelin Street så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Javelin Street är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Javelin Street är följande:

Vill ni komma i kontakt med Javelin Street så kan ni göra det på telefon genom 040-912970 eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att bedriva konsulterande verksamhet med teknisk inriktning. Utveckling av mjuk- och därtill hörande hårdvara. Försäljning av viss kringutrustning. Viss försäljning kommer att ske via vår webbshop.

Det finns olika personer som har en koppling med Javelin Street och det är Ekfeldt Beckmann, Rune Thomas som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,