TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON. Det finns flera verksamheter som liknar TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1986-09-04 så har TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON så kan ni göra det på 040-153767.

Handel och damfriseringsrörelse

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag JOHANSSON, INGRID ELISABETH som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TEGNÉRGATANS DAMFRISERING INGRID JOHANSSON har 520116-XXXX som sitt organisationsnummer.