ES Lingua Support

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och ES Lingua Support är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ES Lingua Support är ett av dem. Statusen för ES Lingua Support är att Bolaget är aktivt.

ES Lingua Support är ett Enskild firma och skapades 1997-10-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som ES Lingua Support ska trivas.

ES Lingua Support är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utövande av konsulting inom IT och utbildningsbranschen med fokus på språk, kultur, språkinlärning på dator och därmed liknande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ES Lingua Support är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är ES Lingua Support och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med ES Lingua Support så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6112188.

.

De som är på något sätt har med ES Lingua Support är Sara, Elisabeth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ES Lingua Support har 520106-XXXX som sitt organisationsnummer.