Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige

Skåne län

Information

Filial finns det flera av i Malmö och Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är ett av dem. Statusen för Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är att Bolaget är aktivt.

Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är ett Filial och skapades 2007-01-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige ska trivas.

Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-30. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen ska bedriva marknadsföring och försäljning av renluftsutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6111260.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige är Peters, Bengt Johan som är född 1966 och har titeln VD, Kjellander Johansson, Karin J Anneli som är född 1968 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kojair Tech Oy Finland, filial i Sverige har 516404-1823 som sitt organisationsnummer.