Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial

Skåne län

Information

Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial finns. I Malmö så finns det många olika Filial och i Skåne län så finns det ännu fler Filial. Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial tillhör verksamheterstypen Filial och verksamheten har F-skatt vilket Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial har haft sedan 2007-03-29. Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial har funnits sedan och 2007-03-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial så kan ni göra det genom att skicka er post till Elbeg. 5, 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6508210.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial har idag 516404-1732 som sitt organisationummer.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. är den som för stunden ansvarar för Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial

Filialen skall distribuera nätverksanslutning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Westcon Group European Operations Ltd UK Sweden Filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Flensburg, Joakim Martin Peter som är född 1968 och har titeln VD, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .