Thales Air Systems SA Frankrike Filial

Skåne län

Information

Thales Air Systems SA Frankrike Filial hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Thales Air Systems SA Frankrike Filial finns. I Malmö så finns det många olika Filial och i Skåne län så finns det ännu fler Filial. Thales Air Systems SA Frankrike Filial tillhör bolagstypen Filial och företaget har F-skatt vilket Thales Air Systems SA Frankrike Filial har haft sedan 2007-03-15. Thales Air Systems SA Frankrike Filial har funnits sedan och 2007-02-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Thales Air Systems SA Frankrike Filial så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Thales Air Systems SA Frankrike Filial har idag 516404-1690 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Hammad, Mustapha är den som för stunden ansvarar för Thales Air Systems SA Frankrike Filial

Filialen ska tillhandahålla utrustning avseende kontrollsystem för flygplanstrafik, verka för ett samarbete med svenska intressenter som är aktuella i verksamheten samt utföra rättsligt arbete gällande det utländska företagets projekt inom detta område i Sverige.

I Thales Air Systems SA Frankrike Filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammad, Mustapha som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Touze, Sylvain Jean-Paul Joseph som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Wahlström, Bengt Göran Bertil som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .