Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial

Skåne län

Information

Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-29. Men sedan 2006-12-14 så har Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att företag som Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial. Det finns flera företag i Skåne län.

Filialens ska bedriva förvaltning av fastigheten Minerva 24 i Helsingborg.

Firmatecknare för Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial och det är följande personer, Nilsson, Per Emil Rickard som är född 1965 och har titeln VD, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Morgan BLM Real Estate SA, Luxembourg, Filial är 516404-1435.