Filial af E-Invasion A/S, Danmark

Skåne län

Information

Filial finns det flera av i Malmö och Filial af E-Invasion A/S, Danmark är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Filial af E-Invasion A/S, Danmark är ett av dem. Statusen för Filial af E-Invasion A/S, Danmark är att Bolaget är aktivt.

Filial af E-Invasion A/S, Danmark är ett Filial och skapades 2006-11-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Filial af E-Invasion A/S, Danmark ska trivas.

Filial af E-Invasion A/S, Danmark är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva handel och konsultverksamhet med medicinsk utrustning samt i övrigt vad ledningen anser är förenlig härmed.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Filial af E-Invasion A/S, Danmark är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Filial af E-Invasion A/S, Danmark och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Filial af E-Invasion A/S, Danmark så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-181896.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Filial af E-Invasion A/S, Danmark är Stenmann, Michael som är född 1974 och har titeln VD, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Filial af E-Invasion A/S, Danmark har 516404-1369 som sitt organisationsnummer.