Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial

Skåne län

Information

Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial finns. I Malmö så finns det många olika Filial och i Skåne län så finns det ännu fler Filial. Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial tillhör bolagstypen Filial och företaget har F-skatt vilket Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial har haft sedan 2007-04-28. Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial har funnits sedan och 2007-04-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial så kan ni göra det genom att skicka er post till Utländsk Adress , 0 , Utlandet men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-331000.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial har idag 516404-1294 som sitt organisationummer.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. är den som för stunden ansvarar för Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial

Filialen skall bedriva bokhandel med i första hand odontologisk litteratur och litteratur inom friskvårdsområdet.

I Den Selvejende Institution Odontologisk Boghandel Danmark, Filial så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vrejlev, Arvind Folke som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hedendahl, Agneta Ester Margareta som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .