World Wide CVS. Inc. USA European filial

Skåne län

Information

World Wide CVS. Inc. USA European filial är en verksamhet som finns i Malmö. I World Wide CVS. Inc. USA European filial finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klehr-Derbenév, Alexander som är född 1969 och har titeln VD, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med World Wide CVS. Inc. USA European filial så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå World Wide CVS. Inc. USA European filial på telefon .

Filialen skall bedriva import av bilar, sportkläder och sportartiklar till Sverige ifrån USA.

Idag är World Wide CVS. Inc. USA European filial av bolagstypen Filial.

World Wide CVS. Inc. USA European filial är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

World Wide CVS. Inc. USA European filial innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och World Wide CVS. Inc. USA European filial är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för World Wide CVS. Inc. USA European filial så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Klehr-Derbenév, Alexander

World Wide CVS. Inc. USA European filial har 516403-8605 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.