Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark

Skåne län

Information

Filialen skall bedriva uthyrningsverksamhet beträffande fastighet i Sverige.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark vars verksamheterstyp är Filial.

I Malmö så är Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark en av många verksamheter vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-08-25 så skapades Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark och verksamheten är har F-skattsedel Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark har haft det sedan 2005-10-20.

Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-20

516403-7581 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Thygesen, Hans

Följande personer är på något sätt aktiva inom Filial af K/S ILVA Malmö, Danmark är Thygesen, Hans som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Ahnström, Kurt Kennert som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .