Daifuku Europe Limited Storbritannien filial

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Filial som heter Daifuku Europe Limited Storbritannien filial. Det finns flera bolag som liknar Daifuku Europe Limited Storbritannien filial i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Daifuku Europe Limited Storbritannien filial är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-06-21 så har Daifuku Europe Limited Storbritannien filial varit registrerat och sedan 2005-06-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Daifuku Europe Limited Storbritannien filial och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Daifuku Europe Limited Storbritannien filial så kan man gör det genom att posta ett brev till Långebergav. 100, 256 69, Helsingborg. Vi ni istället prata med Daifuku Europe Limited Storbritannien filial så kan ni göra det på 070-6203970.

Filialen ska utveckla, tillverka och tillhandahålla automatiserad utrustning d.v.s. ett mjukvarubaserat operativsystem integrerat med ett mekaniskt lager- och varuhanteringssystem.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hager, Kurt Georg som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Yamasaki, Tamotsu som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Gruvstad, Jan Anders som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören och vice verkställande direktören var för sig. .

Daifuku Europe Limited Storbritannien filial har 516403-7300 som sitt organisationsnummer.