K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Filial som heter K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial. Det finns flera bolag som liknar K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-03-21 så har K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial varit registrerat och sedan 2006-01-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial så kan man gör det genom att posta ett brev till Grynbodg. 14, 211 33, Malmö. Vi ni istället prata med K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial så kan ni göra det på .

Filialen ska bedriva drift och uthyrning av fastighet i Sverige.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bojer, Henrik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hagberg, Lars Christer som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

K/S Svenske Detailbutikker I, Sverige, Danmark, Filial har 516403-6765 som sitt organisationsnummer.