Malmatic AB Finland, filial

Skåne län

Information

Filial finns det flera av i Malmö och Malmatic AB Finland, filial är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Malmatic AB Finland, filial är ett av dem. Statusen för Malmatic AB Finland, filial är att Bolaget är aktivt.

Malmatic AB Finland, filial är ett Filial och skapades 2004-11-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Malmatic AB Finland, filial ska trivas.

Malmatic AB Finland, filial är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Filialen skall bedriva konsultverksamhet, såsom projektering, kalkyl, upphandling, montageövervakning, driftsättning, validering och annan service relaterade till investeringar, på de tekniska, ekonomiska och administrativa områdena , äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt annan lös eller fast egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malmatic AB Finland, filial är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11.

Idag är Malmatic AB Finland, filial och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Malmatic AB Finland, filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0709-146874.

Firman tecknas ensam av -Österman, Jan Erik.

De som är på något sätt har med Malmatic AB Finland, filial är Österman, Jan Erik som är född 1967 och har titeln VD, Kjellander Johansson, Karin J Anneli som är född 1968 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Malmatic AB Finland, filial har 516403-5924 som sitt organisationsnummer.