Scanomat A/S Danmark Filial

Skåne län

Information

Filialen skall bedriva försäljning av kolonialvaror och restaurangmaskiner till restauranger och storkök samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scanomat A/S Danmark Filial vars bolagstyp är Filial.

I Malmö så är Scanomat A/S Danmark Filial ett av många bolag vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-09-29 så skapades Scanomat A/S Danmark Filial och företaget är har F-skattsedel Scanomat A/S Danmark Filial har haft det sedan 2004-11-25.

Scanomat A/S Danmark Filial är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-28

516403-5668 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Scanomat A/S Danmark Filial och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Scanomat A/S Danmark Filial så går det att nå dem via telefon på 040-363260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -Vibe-Petersen, Kim

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scanomat A/S Danmark Filial är Vibe-Petersen, Kim som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Burnett-Cargill, Anna Pia Lisette som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Revisor, Westberg, Hans Olof som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .