Cosmos Group A/S Danmark filial

Skåne län

Information

516403-5007 är organisationsnummer för verksamheten Cosmos Group A/S Danmark filial. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cosmos Group A/S Danmark filial är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Malmö som är den kommunen som Cosmos Group A/S Danmark filial finns i.

Cosmos Group A/S Danmark filial har varit registrerat sedan 2004-04-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Cosmos Group A/S Danmark filial så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cosmos Group A/S Danmark filial är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Cosmos Group A/S Danmark filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Vill ni komma i kontakt med Cosmos Group A/S Danmark filial så kan ni göra det på telefon genom 040-103565 eller genom brev på följande adress:
S. Tullg. 3, 211 40, Malmö

Filialens verksamhet skall vara ett management consulting-företag som bedriver verksamhetsrådgivning genom att utvärdera och utveckla människor och deras affärsmässiga kunnande.

Det finns olika personer som har en koppling med Cosmos Group A/S Danmark filial och det är Jensen, Jan Aage som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hardenberger, Heidi som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,