Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark

Skåne län

Information

Filialen skall bedriva försäljning av rör- och sanitetssystem respektive rör- och sanitetsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark vars bolagstyp är Filial.

I Malmö så är Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark ett av många bolag vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2003-01-30 så skapades Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark och bolaget är har F-skattsedel Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark har haft det sedan 2003-11-20.

Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-20

516403-3499 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark så går det att nå dem via telefon på 031-7037169 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Viega Sverige, filial af Viega A/S Danmark är Böye Nielsen, Finn som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Johnsson, Ulf Martin som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .