Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial

Skåne län

Information

516403-2541 är organisationsnummer för bolaget Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Malmö som är den kommunen som Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial finns i.

Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial har varit registrerat sedan 2002-05-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Vill ni komma i kontakt med Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial så kan ni göra det på telefon genom 040-156090 eller genom brev på följande adress:
Krossverksg. 11 D, 216 16, Limhamn

Filialen skall bedriva verksamhet inom: industriportar och grindar, maskiner, dörrar för gående, allmän personbefordran, trafik och sanitärteknologi.

Det finns olika personer som har en koppling med Bircher Reglomat AG Switzerland, Filial och det är Hellwer, Jan Anders som är född 1967 och har titeln VD, Nilsson, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,