K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige

Skåne län

Information

Filial finns det flera av i Malmö och K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige är ett av dem. Statusen för K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige är att Bolaget är aktivt.

K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige är ett Filial och skapades 2000-04-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialens verksamhet är drift och uthyrning av fastigheterna Gävle Mackmyra 20:16 och 20:19.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige inte är momsregistrerat.

Idag är K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-410000.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige är Woer, Leo som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, .

K/S Valbo Sverige, Danmark, filial i Sverige har 516402-8945 som sitt organisationsnummer.