K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Filial som heter K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige. Det finns flera företag som liknar K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1999-12-14 så har K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige varit registrerat. Idag är K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige så kan ni göra det på 040-249500.

Filialens verksamhet är att äga och driva uthyrningsverksamhet av egendom Kungens Kurva, byggnad D, Huddinge Kommun.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Melgaard, Hans Christian som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lindell, Hans Torsten som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

K/S Havnearkaderne, Korsör, Danmark, Filial i Sverige har 516402-8408 som sitt organisationsnummer.