Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial

Skåne län

Information

Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial är en verksamhet som finns i Malmö. I Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jacobsen, Atle Kjöl som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Börjesson, Britt-Marie som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial på telefon 040-250580.

Filialen skall bedriva tillverkning, marknadsföring, försäljning och distribution av konsumentprodukter, särskilt livsmedel och drycker samt marknadsföring och administration för Quaker Oats-koncernen.

Idag är Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial av bolagstypen Filial.

Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial innehar ej F-skattsedel och Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Jacobsen, Atle Kjöl

Quaker Oats Europe, Inc. USA Sverigefilial har 516402-4548 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.