PIZZERIA LA PIAZZA

Skåne län

Information

511216-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PIZZERIA LA PIAZZA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PIZZERIA LA PIAZZA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som PIZZERIA LA PIAZZA finns i.

PIZZERIA LA PIAZZA har varit registrerat sedan 1990-09-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PIZZERIA LA PIAZZA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

PIZZERIA LA PIAZZA är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för PIZZERIA LA PIAZZA är följande:

Vill ni komma i kontakt med PIZZERIA LA PIAZZA så kan ni göra det på telefon genom 040-81289 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria.

Det finns olika personer som har en koppling med PIZZERIA LA PIAZZA och det är AGALAR, YUSUF som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,