Svejs Konsult

Skåne län

Information

511008-XXXX är organisationsnummer för företaget Svejs Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svejs Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Svejs Konsult finns i.

Svejs Konsult har varit registrerat sedan 1995-03-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svejs Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Svejs Konsult är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Svejs Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svejs Konsult så kan ni göra det på telefon genom 040-150730 eller genom brev på följande adress:

Handel med varor till dagligvaruhandel och storhushåll, agenturverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svejs Konsult och det är Svedlund, Jens Peter som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,