TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT

Skåne län

Information

TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT är en verksamhet som finns i Malmö. I TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT finns det lite olika personer som är förknippade och det är SCHMIDT, JAN ÅKE FREDRIK som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT på telefon 040-211022.

Försäljning, service och installation av antenner och elektronik.

Idag är TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT av bolagstypen Enskild firma.

TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT så är det följande:

TELEMONTAGE ANTENNSERVICE JAN SCHMIDT har 510921-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.