Bengts- städ -service-Malmö

Skåne län

Information

510916-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bengts- städ -service-Malmö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengts- städ -service-Malmö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Bengts- städ -service-Malmö finns i.

Bengts- städ -service-Malmö har varit registrerat sedan 2007-02-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengts- städ -service-Malmö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

Bengts- städ -service-Malmö är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bengts- städ -service-Malmö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengts- städ -service-Malmö så kan ni göra det på telefon genom 040-83412 eller genom brev på följande adress:

Kontorsstädning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengts- städ -service-Malmö och det är Persson, Bengt-Inge som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,