PRESS PUBLICA

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och PRESS PUBLICA är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PRESS PUBLICA är ett av dem. Statusen för PRESS PUBLICA är att Bolaget är aktivt.

PRESS PUBLICA är ett Enskild firma och skapades 1989-09-28. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PRESS PUBLICA ska trivas.

PRESS PUBLICA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PRESS PUBLICA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är PRESS PUBLICA och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med PRESS PUBLICA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6111239.

.

De som är på något sätt har med PRESS PUBLICA är Ajanki, Tord Gunnar William som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, ALLENDES CARVALLO, ROSA MARIA som är född 1958 och har titeln Prokurist, .

PRESS PUBLICA har 510801-XXXX som sitt organisationsnummer.