FRIHAMNSVIADUKTENS BIL

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är ett av dem. Statusen för FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är att Bolaget är aktivt.

FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är ett Enskild firma och skapades 1988-04-18. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som FRIHAMNSVIADUKTENS BIL ska trivas.

FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilreparationer i bolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är FRIHAMNSVIADUKTENS BIL och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med FRIHAMNSVIADUKTENS BIL så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6115725.

.

De som är på något sätt har med FRIHAMNSVIADUKTENS BIL är BENGTSSON, KENT GÖRAN som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FRIHAMNSVIADUKTENS BIL har 510724-XXXX som sitt organisationsnummer.