R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning

Skåne län

Information

Byggverksamhet. Fastighetsskötsel. Fastighetsförvaltning. Inköp och försäljning av olika byggvaror såsom fönster, dörrar, lås, beslag, golv och gipsskivor. Bygglovsritningar. Mediauppföljningar, såsom att genom ett eget konstruerat program håller kollen på ex. viss förbrukning av el-, vatten- och fjärrvärmeleveranser. Köp och försäljning av tomter och byggrätter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning vars bolagstyp är Enskild firma.

I Malmö så är R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-02-26 så skapades R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning och bolaget är har ej F-skattsedel.

510413-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning så går det att nå dem via telefon på 070-3752020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom R. Nordin Bygg & Fastighetsförvaltning är Nordin, Lars Roger som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .