SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är ett av dem. Statusen för SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är att Bolaget är aktivt.

SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är ett Enskild firma och skapades 1990-11-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET ska trivas.

SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Undervisning i kinesisk gymnastik och friskvård genom tai chi chuan.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-25.

Idag är SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-86090.

.

De som är på något sätt har med SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET är Larsson, Klas-Gunnar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SVENSKA TAI CHI CHUAN INSTITUTET har 501216-XXXX som sitt organisationsnummer.