Bengt Drakenberg Energikonsult

Skåne län

Information

501013-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bengt Drakenberg Energikonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Drakenberg Energikonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Bengt Drakenberg Energikonsult finns i.

Bengt Drakenberg Energikonsult har varit registrerat sedan 2007-04-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Drakenberg Energikonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Bengt Drakenberg Energikonsult är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bengt Drakenberg Energikonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Drakenberg Energikonsult så kan ni göra det på telefon genom 040-260934 eller genom brev på följande adress:

Energi-, bygg- och vvs-tekniska utredningar och konstruktioner och utbildningar. Agentur- och distributörsverksamhet inom heminredning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Drakenberg Energikonsult och det är Drakenberg, Bengt som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,