IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL. Det finns flera bolag som liknar IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1986-10-22 så har IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL så kan ni göra det på 040-268474.

Konsultativ och utbildande verksamhet inom reklam och marknadsföring. copywriter. produktutveckling av promotionartiklar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag BERGDAHL, INGAR GUNILLA MARIA som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

IDÉ-SIGNATUR GMB, GUNILLA MARIA BERGDAHL har 500722-XXXX som sitt organisationsnummer.