ChemieForester Bizzstreet Mix

Skåne län

Information

500623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ChemieForester Bizzstreet Mix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ChemieForester Bizzstreet Mix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som ChemieForester Bizzstreet Mix finns i.

ChemieForester Bizzstreet Mix har varit registrerat sedan 2007-10-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för ChemieForester Bizzstreet Mix så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

ChemieForester Bizzstreet Mix är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för ChemieForester Bizzstreet Mix är följande:

Vill ni komma i kontakt med ChemieForester Bizzstreet Mix så kan ni göra det på telefon genom 073-3500121 eller genom brev på följande adress:

Design, sömnad och försäljning av kläder samt tyger, tillbehör, accessoarer och prylar med tonvikt på recykle och ekologiskt. Bildskapande, konsthantverk. Konsult inom sömnad och tillskärning.

Det finns olika personer som har en koppling med ChemieForester Bizzstreet Mix och det är Jonborn, Ingar Eva Marie som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,