Konsult Björn Nilsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Konsult Björn Nilsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Konsult Björn Nilsson är ett av dem. Statusen för Konsult Björn Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Konsult Björn Nilsson är ett Enskild firma och skapades 2002-01-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Konsult Björn Nilsson ska trivas.

Konsult Björn Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultuppdrag inom mikrobiologi och desinfektion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konsult Björn Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är Konsult Björn Nilsson och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Konsult Björn Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-331346.

.

De som är på något sätt har med Konsult Björn Nilsson är Nilsson, Björn Åke som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Konsult Björn Nilsson har 500510-XXXX som sitt organisationsnummer.