Kulladals Cykelservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Kulladals Cykelservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kulladals Cykelservice är ett av dem. Statusen för Kulladals Cykelservice är att Bolaget är aktivt.

Kulladals Cykelservice är ett Enskild firma och skapades 2003-11-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kulladals Cykelservice ska trivas.

Kulladals Cykelservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-11. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation och service av cyklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kulladals Cykelservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Kulladals Cykelservice och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kulladals Cykelservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-968878.

.

De som är på något sätt har med Kulladals Cykelservice är Hemle, John Robert som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hemle, Aimee Elisabeth som är född 1951 och har titeln Prokurist, .

Kulladals Cykelservice har 500504-XXXX som sitt organisationsnummer.