Caroli HAH

Skåne län

Information

Caroli HAH hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Caroli HAH finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Caroli HAH tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Caroli HAH har haft sedan 2001-06-06. Caroli HAH har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Caroli HAH så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-307590.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Caroli HAH har idag 500322-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Caroli HAH

Byggrelaterade tjänster. Import och export av byggmaterial, byggmaskiner och apparater. Handel med nya och begagnade byggvaror och byggmaskiner såsom betongpump eller mixer. Samt handel med cyklar.

I Caroli HAH så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alizadeh Hesar, Habib som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .