LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är ett av dem. Statusen för LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är att Bolaget är aktivt.

LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är ett Enskild firma och skapades 1978-06-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ ska trivas.

LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av audiovisuella produkter samt ljudproduktion och ljudinspelning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-421521.

.

De som är på något sätt har med LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ är LINDERS, BJÖRN OVE som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LJUD O AV-TEKNIK I MALMÖ har 500124-XXXX som sitt organisationsnummer.