Rosenpraktiken Lisa Lundin

Skåne län

Information

500118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Rosenpraktiken Lisa Lundin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rosenpraktiken Lisa Lundin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Rosenpraktiken Lisa Lundin finns i.

Rosenpraktiken Lisa Lundin har varit registrerat sedan 1996-09-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rosenpraktiken Lisa Lundin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rosenpraktiken Lisa Lundin är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Rosenpraktiken Lisa Lundin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rosenpraktiken Lisa Lundin så kan ni göra det på telefon genom 040-234145 eller genom brev på följande adress:

Behandlingar enligt rosenmetoden, antigympa-aktiv avspänning och spädbarnsmassage. Cert. Rosenterapeut. Barnpedagog. Grundutb. i Transaktionsanalytisk psykoterapi. Dipl. samtalsterapeut (steg-1 utb, i psykodynamisk psykoterapi). Anti-gympa. Taktil massage (Taktil Pro).

Det finns olika personer som har en koppling med Rosenpraktiken Lisa Lundin och det är Lundin, Lisa Cristin som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,