Moblea Design & Furniture

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter Moblea Design & Furniture. Det finns flera bolag som liknar Moblea Design & Furniture i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Moblea Design & Furniture är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-10 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-10-13 så har Moblea Design & Furniture varit registrerat och sedan 2005-12-28 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Moblea Design & Furniture och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Moblea Design & Furniture så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Moblea Design & Furniture så kan ni göra det på 040-87382.

Import av vardagsmöbler och heminredning, presenter och gjutfigurer från Egypten och andra länder. Handgjorda möbler av klassisk stil.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Moursi Khamis, Mohamed Reda som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Moblea Design & Furniture har 500103-XXXX som sitt organisationsnummer.