Nia Transport

Skåne län

Information

491207-XXXX är organisationsnummer för företaget Nia Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nia Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Nia Transport finns i.

Nia Transport har varit registrerat sedan 2003-12-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nia Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Nia Transport är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Nia Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nia Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-4288442 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Nia Transport och det är Assadinia, Gholamreza som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,