BO LANDEN FISKE

Skåne län

Information

490805-XXXX är organisationsnummer för företaget BO LANDEN FISKE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BO LANDEN FISKE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som BO LANDEN FISKE finns i.

BO LANDEN FISKE har varit registrerat sedan 1986-01-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för BO LANDEN FISKE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

BO LANDEN FISKE är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för BO LANDEN FISKE är följande:

Vill ni komma i kontakt med BO LANDEN FISKE så kan ni göra det på telefon genom 040-161994 eller genom brev på följande adress:

Fiskerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med BO LANDEN FISKE och det är Landén, Bo Ingvar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,