Arken

Skåne län

Information

Arken hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Arken finns. I Malmö så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Arken tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Arken har haft sedan 1996-01-01. Arken har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Arken så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-966197.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Arken har idag 490423-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Arken

Försäljning av egna framställda konsthantverksprodukter och böcker. Förläggning av i första hand egna manus till färdiga böcker, förläggning av egna illustrationer (foto, teckningar) till vykort, affischer samt därmed förenlig verksamhet. Även formgivning av egna böcker.

I Arken så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är von Hofsten, Karin Elisabeth som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .