VVS Butik Dalaplan

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och VVS Butik Dalaplan är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och VVS Butik Dalaplan är ett av dem. Statusen för VVS Butik Dalaplan är att Bolaget är aktivt.

VVS Butik Dalaplan är ett Enskild firma och skapades 1995-05-31. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som VVS Butik Dalaplan ska trivas.

VVS Butik Dalaplan är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning och installation av VVS-artiklar. Övriga tjänster inom byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VVS Butik Dalaplan är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är VVS Butik Dalaplan och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med VVS Butik Dalaplan så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-964060.

.

De som är på något sätt har med VVS Butik Dalaplan är Arlov, Jovan som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

VVS Butik Dalaplan har 490414-XXXX som sitt organisationsnummer.