Hyllie Företagsby

Skåne län

Information

481217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hyllie Företagsby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyllie Företagsby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Malmö som är den kommunen som Hyllie Företagsby finns i.

Hyllie Företagsby har varit registrerat sedan 2005-01-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyllie Företagsby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hyllie Företagsby är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Hyllie Företagsby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hyllie Företagsby så kan ni göra det på telefon genom 040-467306 eller genom brev på följande adress:

uthyrning av verksamhetslokaler

Det finns olika personer som har en koppling med Hyllie Företagsby och det är Nilsson, Jan-Inge som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,