MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG är ett av dem. Statusen för MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG är att Bolaget är aktivt.

MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG är ett Enskild firma och skapades 1982-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tekniska och ekonomiska utredningar, konstruk- tionsarbete, produktutveckling, tillverkning av prototyper, mekaniskt verkstadsarbete, installa- tioner och service av mekanisk utrustning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG är LINDHQVIST, ANDERS som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MEKANSERVICE I GLOSTORP MSG har 480406-XXXX som sitt organisationsnummer.