Håkan Rosén Medicinsk konsult

Skåne län

Information

Håkan Rosén Medicinsk konsult är ett företag som finns i Malmö. I Håkan Rosén Medicinsk konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosén, Bo Håkan som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkan Rosén Medicinsk konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håkan Rosén Medicinsk konsult på telefon 040-331600.

Läkarbesök. Medicinsk konsultation. Medicinska intyg och medbedömningar. Föreläsningar och utbildning. Forskning, utveckling och kliniska prövningar. Management. Köp och försäljning av aktier, fonder och värdepapper.

Idag är Håkan Rosén Medicinsk konsult av bolagstypen Enskild firma.

Håkan Rosén Medicinsk konsult är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Håkan Rosén Medicinsk konsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-14 och Håkan Rosén Medicinsk konsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkan Rosén Medicinsk konsult så är det följande:

Håkan Rosén Medicinsk konsult har 471230-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.