TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Enskild firma som heter TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström. Det finns flera verksamheter som liknar TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-01-30 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-01-23 så har TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström varit registrerat och sedan 2003-02-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström så kan ni göra det på 040-160614.

Tillgänglighetsrådgivare. Information, service, besiktning. Företaget skall ge råd och information inom planering och projektering av fastigheter, kommunikationsleder, allmänna platser samt publika lokaler i frågor som gäller tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ahlström, Finn Kjeld som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TKA Tillgänglighetskonsult K Ahlström har 471005-XXXX som sitt organisationsnummer.